ALTEVITA, Strana 16
Bio TRIPHALA zmes na detoxikáciu a regeneráciu organizmu vychádzajúca z poznatkov AJURVÉDY. Je ideálnym ajurvédskym prostriedkom na očistu čriev, zmenšuje...
Bourbon vanilka je vyrábaná mletím celých vanilkových luskov, vyniká svojou prírodnou výraznou arómou.
Čierna soľ, v Indii nazývaná Kala Namak alebo sanchal. Jej farba je ružovo-šedá vďaka vysokému obsahu železa a iných minerálov.
Himalájska soľ – jedlá – mletá, nerafinovaná, prírodná s bylinkami.
Himalájska soľ – jedlá – mletá, nerafinovaná, prírodná, obsahuje mnoho stopových prvkov a minerálov ako napr. horčík, vápnik, fosfor, jód, selén a meď.
Lahodný nápoj Macacao je spojením kvalitného kakaového prášku s peruánskou MACOU a hubou REISHI.
Naše kakauko je detstvo, je lahodná chuť pravej čokolády, nápoj pre deti.
Himalájska soľ – jedlá – mletá, nerafinovaná, prírodná, obsahuje mnoho stopových prvkov a minerálov ako napr. horčík, vápnik, fosfor, jód, selén a meď.
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletou vanilkou priamo z Madagaskaru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO cejlónskou škoricou dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.
Kombináciou BIO kokosového cukru zo Srí Lanky s príjemným karamelovým tónom spolu s originál BIO mletým kakaom z Peru dodáte Vašim pokrmom príjemnú chuť exotiky.
Cukor so základom z kokosového cukru a výberových BIO surovín je možné použiť na dochutenie, posyp, zdobenie pokrmov, ako napr.: koláče, zákusky, krémy, kaše...
Stránka 16 z 29 - 343 položiek celkom