MUSO Shirataki - konjakové cestoviny sušené 75 g
Kód: 6681Súvisiaci tovar


Bavlnená pevná taška s potlačou vhodná na nákupy.

Konzumácia reishi kávy môže pomôcť predchádzať niekoľkým chronickým ochoreniam (vrátane cukrovky a Parkinsonovej choroby).

Latinský názov – Citrus Sinensis (pomaranč sladký), Krajina pôvodu – Brazília

Kolagén je jednou z najdôležitejších bielkovín v ľudskom tele. Tvorí významnú úlohu v rámci chrupaviek, kostí, kĺbov, kože, svalov, ale aj mnohých ďalších orgánov.

Latinský názov – Citrus Limonum, Krajina pôvodu – Taliansko

Možno si kolagén spájate s drahými krémami proti vráskam, ale keď si prezriete sociálne siete ako Instagram alebo Youtube, dozviete sa, že nejedna fitness blogerka obľubuje...

Podrobný popis
Snažíte sa držať redukčnú diétu a začínajú vám chýbať cestoviny? Alebo hľadáte niečo, čím ozvláštniť bezlepkový jedálniček? V tom prípade vám odporúčame vyskúšať konjakové cestoviny. Sušený koreň rastliny konjak sa využíva už celé storočia v japonskej kuchyni. Je nesmierne zdravý, výživný a neobsahuje žiadny lepok. Navyše si na ňom môžu pochutnávať vegetariáni aj vegáni.
Sušené konjakové cestoviny teda môžete použiť ako alternatívu bežných cestovín či iných príloh. Po uvarení zväčšia približne 2,5x svoj objem, vďaka čomu veľmi dobre zasýtia. Vyskúšať ich tak môžete aj v prípade, že držíte diétu.
Navyše prekvapia veľmi príjemnou textúrou a jemnou arómou. Ak máte doma celiatika, určite ho touto zaujímavou prílohou potešíte.
Príprava: Cestoviny varte vo vriacej vode po dobu 5 minút. Po uvarení preceďte a môžete podávať.
Zloženie: tapiokový sirup, tapiokový škrob, konjakový prášok, hydroxid vápenatý, kyselina citrónová
Upozornenie: Spotrebujte do dátumu uvedeného na obale.
Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: Indonézia
Výživové údaje na 1 porciu (1 balenie): | |
---|---|
Energetická hodnota | 100 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 72 g |
- z toho cukry | 3 g |
Vláknina | 6 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | < 0 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.